Активација на клуб картичка

Добредојдовте во клубот на читатели на Литература.мк

Ве молиме пополнете ја формата со точни податоци и притиснете АКТИВИРАЈ


kartica

Полињата означени со * се задолжителни

Со пополнување на оваа апликација се согласувам моите лични податоци кои се внесени погоре согласно Законот за лични податоци да се користат за стекнување на клуб картичка од Литература.мк и добивање известувања на e-mail за нови книги, промоции и попусти.
За повеќе информации контактирајте не на card@literatura.mk .